ankara escort çankaya escort ankara escort çankaya escort ankara rus escort çankaya escort istanbul rus escort eryaman escort ankara escort kızılay escort istanbul escort ankara escort istanbul rus Escort atasehir Escort beylikduzu Escort

Kategori: Sociale

09/03/2021
seen.jpg

Të gjithëve na ka ndodhur të flasim në ‘WhatsApp’ me dikë që e kemi pëlqyer, por në shumë raste na ka ndodhur dhe që t’i shkruajmë dhe mos të marrim përgjigje në çast. Mendja çfarë s’mendon në ato momente dhe mundohesh të kontrollosh telefonin vazhdimisht se mos ndoshta ju ka kthyer. Por kur nuk vjen […]

04/03/2021
trupit.jpg

Pas moshës 30 vjeç trupi ynë fillon të kalojë ndryshime të ndryshme dhe disa prej tyre mund të jenë të habitshme për ne. Për shembull, përkundër faktit se ne jemi më me përvojë truri ynë në të vërtetë bëhet më i vogël. Nëse keni vërejtur që djersisni më pak pas të 30-tave, kjo është gjithashtu […]

26/02/2021
emoji.jpg

Krijuar fillimisht në Japoni, emoji-t u përdorën atje për të kursyer hapësirë për mesazhet. Tani, i përdorin thuajse të gjithë, por një pjesë e mirë e ka keqinterpretuar kuptimin e tyre origjinal. #1 Këto nuk janë thjesht shkronja të rastit që kanë emoji-t e tyre, por grupet e gjakut. Në Japoni dhe Korenë e Jugut, […]

26/02/2021
shajne.jpg

E keni menduar ndonjëherë se fjalori “i pistë” mund të shoqërohet me sinqeritet më të lartë ose më të ulët? Ka plot argumente nga të dyja palët. Nga njëra anë, mund të mendojmë se ndërsa “të sharat” dhe fjalët e pista rriten, sinqeriteti i një personi bie. Mbi të gjitha, sharjet ndonjëherë shkojnë kundër standardeve […]

24/02/2021
femij.jpg

Fëmijët sillen keq për shumë arsye, por më e zakonshmja është se ata thjesht janë mërzitur. Ata e kuptojnë që sjellja e tyre funksionon, veçanërisht nëse marrin atë që duan. Ndonjëherë dëshira për pushtet është gjithashtu një arsye prapa “ligësive” të tyre. Por si t’i luftoni këto veprime dhe t’i trajtoni në një mënyrë më […]