ankara escort çankaya escort ankara escort çankaya escort ankara rus escort çankaya escort istanbul rus escort eryaman escort ankara escort kızılay escort istanbul escort ankara escort istanbul rus Escort atasehir Escort beylikduzu Escort

Foto Lajm/Pamje mahnitëse të festivaleve dhe kafshëve rreth botës që konkurrojnë për çmimin prestigjioz

cmim

Disa nga fotografitë mahnitëse të bëra nga fotograf të ndryshëm për të fituar çmimin për fotografinë më prestigjioze.

Fotograf nga mbarë bota kanë ndarë pamje të jashtëzakonshme të bëra nga pjesë të ndryshme të natyrës ku përfshijë edhe kafshë dhe njerëz, transmeton lajmi.net.

Festivale të ndryshme, kafshë dhe pamje mahnitëse të natyrës janë ndarë në një listë të shkurtër për të fituar çmimin e fotografisë më prestigjioze.

Këto fotografi janë ndarë në katër kategori që të zgjidhet fituesi në një mënyrë më të lehtë.

 

Azim Khan Ronnie was the overall winner as well as the winner of the exotic travel category, with this breathtaking festival image

Grant Galbraith was the winner in the classic landscape category with this mellow black and white shot of a waterfall

A tranquil blue moment shot by Graham GreenThe winner of the revealing nature category was Charles Jones - showing a cunning predator in the background stalking its prey

Early morning mist captured by Fanny Reed

Zay Yar Lin was the winner of the emotive portrait award

This colourful piece was captured by Azim Khan Ronnie

This stunning sunlit shot was featured in the classic landscapes category

An elephant in action, shot by Graham Morgan

 Rebecca Harrison caught this intimate moment on camera between two birds

Nature in all its glory, by Krzysztof Browko

An awe-inspiring lightning strike caught on camera by Heather Wehl

Incredible shot of horses running by Fanny Reed

Two little chaps caught in conversation by David Mierowsky

Alok Avinash was shortlisted in the emotive portraits section for this shot

Todor Tilev captured this shot of a man in his workshop for the competition