ankara escort çankaya escort ankara escort çankaya escort ankara rus escort çankaya escort istanbul rus escort eryaman escort ankara escort kızılay escort istanbul escort ankara escort istanbul rus Escort atasehir Escort beylikduzu Escort

FOTO të ‘çmendura’ që tregojnë çudirat nga Rusia…

rusia

usia nuk është vetëm shteti më i madh i botës, por edhe mbase më i çuditshmi.

Stereotipet në Rusi mund të kalojnë kufijtë e ‘çmendurisë’, por disa prej tyre janë plotësisht gazmore.

Jo shumë kohë më parë, Rusia ishte e njohur si një vend i “fshehtë”, i mbyllur, aq sa shumë u desh të bënin supozime për njerëzit dhe kulturën atje.

Nga adhurimi i presidentit të tyre, te mbajtja e arinjve si kafshë shtëpiake, ju kurrë nuk e dini se çfarë do të shihni në Rusi.

Më poshtë keni një galeri me fotot më epike të realizuara në Rusi