ankara escort çankaya escort ankara escort çankaya escort ankara rus escort çankaya escort istanbul rus escort eryaman escort ankara escort kızılay escort istanbul escort ankara escort istanbul rus Escort atasehir Escort beylikduzu Escort

Instagram, WhatsApp dhe Facebook bllokohen: Çfarë ndodhi!

face

Instagram, WhatsApp dhe Facebook Messenger janë bllokuar në gjithë botën. Më shumë se 123,000 përdorues kanë raportuar probleme me Instagram në DownDetector, më shumë se 23,000 përdorues kanë raportuar probleme me WhatsApp dhe mbi 5,000 raporte ka patur Facebook vetëm në DownDetector.

Facebook, i cili zotëron Instagram dhe WhatsApp, nuk i është përgjigjur ende një kërkese për koment nga The Verge. Megjithatë, llogaria e Facebook Gaming pranoi në Twitter se “ka një numër problemesh që aktualisht prekin produktet e Facebook, duke përfshirë transmetimet e lojërave”. U tha gjithashtu se ekipe të shumta po punojnë për këtë problem.

Sigurisht, i gjithë bllokimi u shoqërua me meme që për momentin, mund të postoheshin vetëm në Twitter:

– Të gjithë duke vrapuar për në Twitter për të konfirmuar se Instagram dhe WhatsApp s’po punojnë:

Kjo nuk është hera e parë që platformat bllokohen. Facebook Messenger dhe inbox-i (Direct Message) i Instagramit u bllokuan në dhjetor. Platformat patën gjithashtu ndërprerje të mëdha edhe në vitin 2019.